Kúpiť dámske bicykle – e-shop

Sprievodca výberom
dámskych bicyklov


Dámsky bicykel  >  Dámsky horský bicykel

Dámsky horský bicykel

Kvalitný dámsky horský bicykel je prispôsobený ženskej postave. Ľahko sa ovláda, je spoľahlivý, bezpečný a tiež krásny. Milé dámy, právom majte na svoj nový horský bicykel vysoké nároky. Len tak vás bude terénna jazda tešiť!

Dámsky horský bicykel a chudnutie

Máločo prospieva srdcu a cievam tak ako jazda na horskom bicykli, ktorá aj šetrí kĺby a pomáha so spaľovaním tukov. Navyše ju môžu prevádzkovať aj ľudia s určitým stupňom pohybových problémov a nadváhou.

Na schudnutie si však musíte na horskom bicykli vyjsť aspoň na pol hodiny. V prvých 10 minútach sa totiž spaľujú len cukry. Horský bicykel je pre dámy, ktoré chcú schudnúť, dobrá voľba, pretože má väčšiu váhu a väčší odpor plášťov, takže si na ňom môžete vyjsť kamkoľvek.

Dámske série horských bicyklov sa vyznačujú iným dizajnom, geometriou aj súčiastkami. Ak tápate, využite zákaznícku linku alebo chat v e-shope aj jeho sprievodný servis. Horský bicykel v zľave v hypermarkete môže byť síce na pohľad lákavý, ale jeho súčiastky budú zaručene nízkej kvality (zodpovedajúcej cene), takže by sa vám tento nákup v konečnom dôsledku nemusel vyplatiť.

Na efektívne schudnutie jazdite na horskom bicykli trikrát až štyrikrát týždenne po hodine, pri optimálnej tepovej frekvencii a po rovine. Vždy používajte prilbu a pre pohodlie doporučujeme vypolustrované nohavice.

Tipy na dámske horské bicykle

Zo širokej ponuky dámskych horských bicyklov by vás mohol zaujať Devron model 2016 strednej triedy (viď obrázok) na bežnú jazdu v teréne, ktorý má vidlice 160 mm a Shimano komponenty.



Z vyššej cenovej kategórie odporúčame dámsky horský bicykel 4EVER s hliníkovým rámom, páčkovým radením a kotúčovými brzdami v atraktívnom dizajne.

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a horský bicykel je tradične obľúbený darček. Pre pánov, dámy aj juniorov!

Zdieľajte článok



Odporúčame dámske bicykle






Ďalšie novinky

Dámsky bicykel do mesta

Dámsky bicykel do mesta charakterizuje rám s jednou trubkou, ktorý umožňuje jednoduché nasadanie aj menej pohyblivým osobám, a celková konštrukcia prispôsobená ženskej postave. A samozrejme k nemu patrí aj atraktívny dizajn.

Dámsky horský bicykel

Kvalitný dámsky horský bicykel je prispôsobený ženskej postave. Ľahko sa ovláda, je spoľahlivý, bezpečný a tiež krásny. Milé dámy, právom majte na svoj nový horský bicykel vysoké nároky. Len tak vás bude terénna jazda tešiť!

Pozvanie na bicykel do Jeseníkov

Pozývame vás na Rychlebské stezky do Jeseníkov, na zábavné jazdy na horskom bicykli v tesnom kontakte s prírodou. Začiatok aj koniec je v obci Černá Voda.

Dámske bicykle z výpredaja môžu byť aj za polovičnú cenu

Stačí, aby mal dámsky bicykel drobnú chybu, pričom je 100% funkčný, a už sa zlacňuje o desiatky percent. Niekedy aj takmer na polovicu pôvodnej ceny. A môže to byť napríklad značkový bicykel z minulej sezóny. Koho by nelákal tak výhodný nákup? Je však dôveryhodný?

všetky novinky